Atunci când perfuzia se oprește, aceasta poate duce la vătămări grave sau la moarte “, potrivit FDA

11
Jun

Atunci când perfuzia se oprește, aceasta poate duce la vătămări grave sau la moarte “, potrivit FDA

În decizia 2-1, Curtea de Apel SUA pentru Districtul Columbia a confirmat o decizie a instanței inferioare în martie conform căreia drepturile primului amendament ale companiilor de țigări ar fi încălcate de etichetele de avertizare. Curtea a decis în continuare că FDA nu a reușit să afișeze etichetele de avertizare care ar reduce fumatul.

Hotărârea de vineri contrazice o altă decizie de apel a unei instanțe din Cincinnati, în martie, care a decis etichetele constituționale.

Deciziile conflictuale ar putea institui un caz al Curții Supreme cu privire la această chestiune.

Un câștig pentru cercetarea celulelor stem

Același tribunal de apel de la Washington s-a pronunțat, vineri, împotriva unei provocări de a răsturna politicile administrației Obama privind cercetarea celulelor stem embrionare.

Cercetătorii care s-au opus lucrărilor cu celule stem embrionare umane au adus cazul, spunând că Obama a încălcat un amendament din 1996 care interzice utilizarea fondurilor federale pentru cercetări care distrug embrionii umani.

IRS a fost cercetat despre regula ACA privind creditul fiscal

Comitetul de Supraveghere și Reformă a Guvernului din Camera Reprezentanților a cerut miercuri șefului Serviciului de Venituri Interne (IRS) să explice o regulă finală din mai, care extinde creditele fiscale ale ACA la cei care achiziționează asigurări prin intermediul unor schimburi stabilite la nivel federal.

Președintele Darrell Issa și alții au scris că cred că ACA doar autorizează "credite fiscale pentru asistență premium" pentru persoanele care se înscriu la bursele stabilite de stat, iar regula IRS depășește legea. Parlamentarii republicani spun că regula va crește cheltuielile federale cu 500 de miliarde de dolari în următorul deceniu.

Orar la schimburi

Republicanii din cadrul Comitetului pentru Energie și Comerț al Casei au presat luni Centrele pentru Servicii Medicare și Medicaid (CMS) pentru a răspunde la întrebări privind schimbul de asigurări de stat și planurile de extindere Medicaid.

"Unul dintre numeroasele motive pentru care susținem în continuare abrogarea completă este îngrijorarea tot mai mare cu punerea în aplicare a legii de către Departamentul Sănătății și Serviciilor Umane din SUA (HHS)." Președintele Fred Upton (R-MI) și președintele subcomitetului pentru sănătate Joe Pitts (R-PA) i-au scris administratorului CMS în funcție, Marilyn Tavenner. "Incertitudinea de reglementare a stricat statele și furnizorii de sănătate în capacitatea lor de a planifica viitoare extinderi Medicaid sau schimburi de asigurări de stat."

Parlamentarii spun că cea mai recentă solicitare a acestora urmează altele făcute de Congres, Asociația Guvernatorilor Republicani și Directorul Asociației Naționale a Medicaidului.

Centrele de sănătate mintală au nevoie de examinare

Majoritatea centrelor comunitare de sănătate mintală utilizează cel puțin o practică de facturare discutabilă, a constatat un raport guvernamental.

Mai mult de jumătate din centrele comunitare de sănătate mintală (52%) s-au dovedit a fi angajat cel puțin una dintre cele nouă practici de facturare dubioase prestabilite, a constatat Biroul HHS al Inspectorului General (OIG) într-un raport publicat marți. Aproximativ o treime din cele 195 de centre (35%) au analizat depășirea pragurilor de facturare neobișnuit de ridicate în cel puțin două din cele nouă zone.

Raportul OIG s-a axat pe practicile centrelor în facturarea programelor de spitalizare parțială. Partea B a Medicare rambursează centrele comunitare de sănătate mintală pentru furnizarea unor astfel de programe, care sunt programe de tratament intens, structurate în ambulatoriu pentru sănătatea mintală.

Coordonarea CMS Rewards Care

Aproape 2.000 de furnizori de asistență medicală primară din opt state vor primi un pic în plus în fiecare lună pentru fiecare pacient Medicare, ca parte a unui model experimental pentru îmbunătățirea prestării îngrijirii.

Ca parte a unui program din cadrul Inițiativei cuprinzătoare de îngrijire primară anunțat miercuri, CMS va plăti anumite practici de îngrijire primară o taxă de gestionare a îngrijirii – în medie 20 USD pe beneficiar pe lună – pe baza cât de bine coordonează îngrijirea pacienților.

Participarea la planuri de asigurări comerciale, de stat și alte planuri federale de asigurări vor oferi, de asemenea, taxe furnizorilor de asistență medicală primară în speranța că banii vor oferi medicilor resurse suplimentare și stimulente pentru îmbunătățirea îngrijirii. Bonusurile vor începe în această toamnă.

Recuperarea de către FDA a pompei de perfuzie

FDA a ridicat joi retragerea unui modul de pompă de perfuzie la clasa I din cauza unui defect care poate opri livrarea medicamentului, putând duce la moarte.

Suprapunerea tastaturii ușii din CareFusion 303, modulul pompei Alaris, modelul 8100 se poate desprinde, se poate desprinde sau se poate separa de ansamblul ușii, ceea ce poate provoca scurgerea fluidului în modul. Acest lucru poate provoca o defecțiune a tastaturii, oprind perfuzia "cu alarma. Când perfuzia se oprește, aceasta poate duce la vătămări grave sau la moarte," conform FDA.

Retragerea afectează produsele fabricate din octombrie 2011 până în februarie 2012 și include toate dispozitivele cu numere de lot listate pe site-ul web de retragere.

Saptamana viitoare

Mulți factori politici din Washington se vor îndrepta spre Tampa, Florida, pentru Convenția Națională Republicană și MedPage Today va fi acolo pentru a oferi o acoperire completă a problemelor legate de asistență medicală.

Înapoi la Washington, Comitetul consultativ al medicamentelor gastrointestinale al FDA se va reuni marți pentru a discuta despre extinderea indicației adalimumab (Humira) a laboratoarelor Abbott pentru a reduce simptomele colitei ulcerative severe la pacienții care au un răspuns inadecvat la tratamentul convențional.

CHARLOTTE, N.C. – Politicienii democrați au fost ocupați aici joi, răspândind Evanghelia Actului de îngrijire accesibilă (ACA) către oricine ar asculta.

Vorbind la Consiliul pentru Seniori al Convenției Naționale Democrate, joi dimineață, secretarul pentru sănătate și servicii umane, Kathleen Sebelius, a reiterat multe dintre punctele pe care fostul președinte Bill Clinton le-a rostit în discursul său principal la convenție miercuri seară.

Sebelius, vorbind cu o mulțime care stătea în picioare, a vorbit cu mândrie despre tatăl ei, comentarii despre suganorm fostul guvernator democrat din Ohio, John Gilligan, care a ajutat la adoptarea legislației care a lansat Medicare și Medicaid când a servit în Congres în anii 1960.

Democrații au întărit Medicare prin ACA, a spus ea. Conform ACA, nu există coplăți pentru serviciile preventive și partea Medicare D "gaura gogoasa" se va închide, ambele având un impact direct asupra rezultatelor pacienților, a remarcat Sebelius.

Dacă nu au destui bani, seniori "nu mai luați medicamentele pentru că nu își permit să cumpere medicamentele," Spuse Sebelius.

ACA ajută la încetinirea cheltuielilor Medicare prin reducerea facturării frauduloase și prin reduceri de plăți la planurile Medicare Advantage și companiile de medicamente, a adăugat ea.

"Creșterea nu trebuie să crească la dublu față de rata inflației," a spus un Sebelius de obicei cu buzele strânse, vorbind fără scenariu. "Dacă avem creșterea la un ritm ușor mai scăzut, asta înseamnă 700 de miliarde de dolari în următorii 10 ani."

La fel ca Clinton miercuri seara, Sebelius a atacat și planul nominalizat la vicepreședinția republicană Paul Ryan pentru Medicaid, despre care spune că va reduce cheltuielile din programul federal / de stat cu o treime pe parcursul a 10 ani. În schimb, ACA extinde Medicaid pentru a acoperi încă 30 de milioane de americani.

"Jumătate din toți dolarii cheltuiți pentru Medicaid în fiecare stat din această țară sunt îngrijiri la domiciliu," a spus ea Consiliului Seniori. "Este pentru persoanele în vârstă cu venituri mai mici care ajung să-și cheltuiască activele și, în cele din urmă, se califică pentru Medicaid și se află în case de îngrijire medicală."

Ea a spus că nu există nicio modalitate de a reduce cheltuielile Medicaid cu o treime fără a atinge îngrijirea persoanelor în vârstă.

"Această prostie că nimic din ceea ce propunem nu rănește pe cineva care este în ultimii ani," Sebelius a spus: "este o minciună plană." Și cei mai vulnerabili vârstnici vor fi întâmpinați mai întâi, a spus ea.

Între timp, la o discuție la câteva blocuri distanță, vorbitorii au fost de acord că, chiar și cu numeroasele avantaje ale ACA, campania Obama are încă o treabă importantă de făcut atunci când vine vorba de convingerea americanilor de avantajele sale.

"O problemă care nu a ajuns suficient de mult este problema … limitării costurilor," a declarat panelistul Laura D’Andrea Tyson, dr., membru al Comitetului consultativ al președintelui pentru recuperarea economică și profesor de management global la Universitatea din California Berkeley. "Există o reținere a costurilor reale în reforma Actului de îngrijire accesibilă și în Medicare. Nu cred că acest lucru este suficient de înțeles de majoritatea oamenilor."

De asemenea, trebuie trimis mesajul că conținerea costurilor asistenței medicale va ajuta la redresarea economică, a declarat guvernatorul democrat din Vermont, Peter Shumlin, în cadrul discuției, care a fost sponsorizată de Politico și Premier, o alianță pentru îmbunătățirea asistenței medicale.

"Nu putem crește locuri de muncă în America dacă continuăm să cheltuim de două până la trei ori nivelul de creștere a veniturilor noastre pentru asistență medicală," el a spus. "Dacă reducem costurile asistenței medicale, locurile de muncă prosperă; dacă nu, murim cu toții împreună de foame. Este atat de simplu."

Alegătorii seniori ar trebui, de asemenea, să fie informați cu privire la creșterea costurilor cu care s-ar confrunta imediat dacă ACA va fi abrogată, a declarat reprezentantul Chris Van Hollen (D-Md.). "Oamenii vor avea costuri mai mari cu medicamentele, deoarece orificiul pentru gogoși va fi redeschis," el a spus.

În plus, abrogarea ACA ar însemna că economiile de 716 miliarde de dolari pe care le produce legea – prin reducerea creșterii rambursării spitalelor și asigurătorilor – vor trebui să fie alcătuite din prime Medicare mai mari și copagări, a subliniat Van Hollen. "Vor lua dolari de la seniori și le vor înapoia companiilor de asigurări."

Guvernatorul Shumlin, care încearcă să implementeze un sistem de sănătate cu plătitor unic în Vermont, a declarat că dorește ca un aspect al legii să poată fi schimbat: partea care nu permite niciunui stat să instituie un sistem cu un singur plătitor până în 2017.

Shumlin a declarat pentru MedPage Today că merge înainte cu planul său cât de mult poate pentru moment.

"Am desemnat un comitet de îngrijire Green Mountain format din cinci membri, care proiectează sistemul de livrare pentru un sistem de sănătate cu un singur plătitor," el a spus. "Ne propunem să punem [sistemul] în funcțiune cel târziu până în 2017 … și fac presiuni pentru ca acesta să fie făcut mai devreme."

CHARLOTTE, N.C. – Asistența medicală are propria sa platformă a partidului democratic lansată aici la convenția națională – și ajută la formarea unui număr de altele.

"Credem că asistența medicală accesibilă, accesibilă și de înaltă calitate face parte din promisiunea americană, că americanii ar trebui să aibă securitatea care vine cu asistență medicală bună și că nimeni nu ar trebui să se rupă pentru că se îmbolnăvește," începe secțiunea despre asistență medicală. "Peste opoziția hotărâtă a republicanilor, am adoptat reforme importante care ajută deja milioane de americani și în curând vor veni mai multe beneficii."